Categoriearchief: Webshop

Senioren Auto-Top-3-2018

Senioren Auto Top 3 2018

Anno 2018 is het nog makkelijker om, juist voor ons senioren, een nieuwe auto uit te zoeken. Ik ben altijd op zoek naar de Senioren Auto Top 3. Want er zijn zoveel auto’s te koop dat ik al snel door de bomen het bos niet meer zie. En je centen kunnen maar één keer worden uitgegeven dus wil je een goede keuze maken.

Er hoeft niet meer hele ochtenden of middagen in de Auto Showrooms worden doorgebracht. Immers, online, op uw PC, Tablet of Smartphone kunt u zich goed inlezen, heel goed oriënteren en supergoed voorbereiden op het bezoek aan de showroom. Maar anno 2018 koopt en vindt u de Senioren Auto Top 3 online! Alle kilometerstanden, specificaties, instaphoogtes, prijzen, uitvoeringen en modellen van uw nieuw aan te schaffen bolide zijn uitgebreid op internet te vinden. Uw nieuwe auto schaft u in 2018 online aan, hoe fijn is dat! Bent u moeilijk ter been, of voelt u zich niet helemaal fit dan hoeft u de deur niet uit voor de aanschaf van een nieuwe Senioren Auto.

Senioren Auto Top 3 2018 moet hoge instap hebben!

Een Senior heeft net iets andere wensen voor wat het de aanschaf van een nieuwe ‘ Heilige Koe’ betreft dan jongere automobilisten. Een hoge instap bijvoorbeeld, dat moet de Senioren Auto zowiezo hebben. Mijn echtgenoot heeft er erg veel last van als de auto te laag is. We rijden wel eens mee met vrienden. Lachen geblazen maar ook een hoop gekreun en gesteun. Met moeite kan hij instappen, eruit komen gaat al bijna helemaal niet zonder zijn rug te verdraaien. Dan het zicht. Dat is zeker erg belangrijk bij het veilig autorijden. We willen de weg kunnen ‘lezen’ als het ware. En ver overzien. Daarvoor hebben we weinig dode hoeken en ruim zicht nodig. Mijn echtgenoot zit ook graag wat rechter op dus de auto’s in de Senioren Auto Top 3 2018 moeten een hoge instap hebben. Dan kunnen we een goede keuze maken en schaffen we deze auto wellicht zeer binnenkort met behulp van Bynco.nl online aan! Volgens de site Bynco.nl is dit de Senioren Auto Top 3 2018:

  1. Renault Captur
  2. Opel Mokka
  3. Nissa Quasqai

Op Seniorenwebsite.nl heeft u kunnen lezen wat  chatten bij online winkelen is. Weet u niet meer wat dat inhoudt, lees het dan nog even na en dan zou ik zeggen: maak van dat chatten gebruik! Zeker bij de online aanschaf van een nieuwe auto is het fijn de medewerkers van de shop te spreken en via de chat te vragen naar de Senioren Auto Top 3 2018 en hun advies. Dat helpt u beslist met het maken van de juiste keuze.

Veilig-in-Bad

Veilig in Bad

Wie wil er niet zo lang mogelijk zelf veilig in bad kunnen en zelfstandig blijven. Onze persoonlijke hygiëne is erg belangrijk, dat hoort bij de dagelijkse basis verzorging. Ongemerkt vertoeft men vaak in de badkamer en daar schuilen onvoorziene gevaren. Een uitglijder of val is zo gemaakt. Want de meeste ongelukjes gebeuren nog steeds in en om de eigen woning. Vooral en juist in de badkamer is veiligheid essentieel. Iedereen wil veilig in bad kunnen stappen of uit de (hoge) douche kunnen komen. Een onhandige val is te voorkomen met betrekkelijk eenvoudige en goedkope hulpmiddelen.

Een te gladde badkamervloer kunt u aanpassen door een badmat met antislip te gebruiken. Hangt uw douche boven het bad en staat u in het bad dan is het aan te raden om er een antislipmat in te gebruiken teneinde niet uit te glijden.

Een broek  of kousen aantrekken gaat makkelijker als men op een praktische douche kruk kan zitten. Er zijn speciale douchestoelen of krukken waarmee u ook tijdens het douchen kunt gaan zitten.

Veilig in Bad met kleine aanpassingen

Met kleine aanpassingen en weinig moeite kan men zonder angst veilig in bad of douchen. In de meeste gedateerde woningen is een bad of douche met hoge instap. En als u moeite heeft om uw benen op te heffen is een opstapkruk handig om veilig in bad of douche te stappen. Ze zijn er in diverse varianten in opstapjes. Met of zonder beugel bijvoorbeeld. Het is een makkelijk te monteren hulpmiddel en handig voor gebruik in het hele huis. En het zorgt voor veel gemak en veiligheid.

Opstapkruk met beugel om veilig in bad te stappen

Bestel hier uw badkamer hulpmiddelen 

Via Seniorenwebsite.nl kunt u heel makkelijk handige senioren hulpmiddelen kopen en thuis laten bezorgen. U wordt door gelinkt naar de website van Wellsana.nl. Dit door te klikken op de oranje knop. Daar kunt u handige hulpmiddelen op uw gemak uitzoeken, in de winkelwagen doen en bestellen. Vindt u het bestellen moeilijk?  Komt u er zelf alleen toch niet helemaal uit of vindt u het erg moeilijk kunt u starten met chatten. Daarbij helpt een medewerker u met het maken van uw keuze en de bestelling. Daarna rekent u af en wordt de bestelling naar u verzonden en helemaal door Wellsana.nl afgehandeld.