Airmax Gebruiksaanwijzing

Airmax Het Middel Tegen Snurken

Airmax Maximize Your Health! Veel mensen snurken tijdens het slapen. Als je zelf snurkt dan heb je er vaak zelf weinig tot geen last van. Echter je echtgenoot, echtgenote, partner, vriend of vriendin kán er wel erg veel last van ondervinden. Het niet samen meer in één slaapkamer slapen zijn verhalen die ik regelmatig hoor. Of van kibbelende partners. Airmax het middel tegen snurken en om vrijer te ademen door de neus werkt voor veel bekenden in mijn omgeving wel. Door gebruik te maken van de Airmax krijgt men minder last van snurken en kan de lucht beter doorstromen.


De Airmax is een directe luchtweg verwijder in de vorm van een beugeltje gemaakt van zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof. De  Airmax zorgt ervoor dat de luchtstroom meetbaar groter wordt. Het snurken wordt minder doordat verwarmde en bevochtigde lucht makkelijker door de neus stroomt. Er ontstaat meer ruimte! Zo komt u (beiden) aan een goede nachtrust toe.

Airmax Het Middel Tegen Snurken en Hoe Werkt Het

Hoe werkt de Airmax?

De Airmax is een persoonsgebonden attribuut. Wilt u het gebruik van neusdruppels minderen? Stap over op de Airmax en probeer het eens. De Airmax is leverbaar in de maten S en M waarbij de meeste mensen de medium variant kiezen, die past bijna altijd perfect. Voor de  gebruiksduur van de Airmax staat 3 maanden en bij aanschaf ontvangt u er twee in een doosje. De Airmax is makkelijk te reinigen door afspoelen onder koud water. Om er aan te wennen is het aan te raden om de Airmax twee weken achter elkaar te gebruiken.

Via Seniorenwebsite.nl kunt eenvoudig de Airmax Het Middel Tegen Snurken bestellen. De Airmax kost € 11,95 exclusief verzendkosten ad € 2,95. Het doosje met twee keer een Airmax verzenden wij in een kleine, stevige luchtkussen enveloppe met 1 postzegel met cijfer 2 (tot 50 gram). Dat is brievenbuspost. U hoef er niet voor thuis te blijven.

Totaal: € -

Meer Slimme Zelfzorg oplossingen!