Even Voorstellen

Even voorstellen, wie is SeniorenWebsite?
Hallo, Ik ben Lidy en ben begaan met Senioren. Zelf ben ik een actieve zestiger maar interesseer mij en zet mezelf heel graag in voor de oudere mede mensen onder ons.
SeniorenWebsite.nl wil ik graag inrichten als een eenvoudig maar gezellig en informatief Lifestyle Magazine. Zodat deze kan fungeren als leidraad en inspiratiebron of hulpmiddel voor de senioren website bezoekers. Graag wil ik ook mijn diensten aanbieden aan ouderen die niet zo goed overweg kunnen met een computer, laptop, tablet of smartphone. Maar nu ben ik hard aan het werk om op seniorenwebsite.nl ook een webshop aan te kunnen bieden. Ik doe het allemaal zelf dus klopt het nog niet qua uitstraling maar…..dat biedt mij een enorme uitdaging!


Seniorengeluk

Alles wat met het ouder worden te maken heeft wil ik graag aan de orde brengen én dat is veel. En ik wil helpen! Of dat het nu gaat om de aanschaf van een computer of tablet of dat het gaat om het vinden van een persoonlijk begeleider, verzorgster, of dat het gaat over het leven van alle dag. Soms is het makkelijk om een oplossing te vinden, een andere keer is het weer lastiger om hulp te bieden.
Kortom, heel graag wil ik u informeren én u mijn diensten aanbieden middels SeniorenWebsite.nl op een hele makkelijke, eenvoudige, laagdrempelige en toegankelijke manier.

Mijn hobby’s zijn mijn gezin, mijn kleine hondje Nike, Zumba dansen,  de 50Plus Club Gym Houdt Fit, reizen, gezond leven, goede voeding en álles, maar dan ook echt ALLES wat met de nieuwe media heeft te maken zoals internet.

Lidy & Nike