Robomow voor gras maaien met app

Gras maaien met app

Als ik dit stuk schrijf is het hoogzomer en tussen de vijfentwintig en dertig graden. Hier in Nederland!? Ja, Heerlijk! Maar voor ons gazon is het jammer genoeg killing. Het ziet er nu niet uit. We proberen het te redden, maaien het niet te kort en sproeien regelmatig ’s avonds laat. De buurman heeft het beter geregeld en is slim. Zijn gazon ziet er beter uit is nog groener. De buurman regelt het gras maaien met app via zijn iPhone, dat is ook Slim Wonen! Niet alle robotmaaiers kunnen zo worden bediend maar niet alleen de Nederlanders worden slimmer, de grasmaaiers ook! Zo ook deze Robowmow robotmaaier.


We gaan wat dieper in op de Robomow Robotmaaier.  Er zijn drie favoriete modellen van de Robomow. De RS Robomow, de RC Robomow en de RX modellen. Elk model heeft een andere maai breedte. Kies daarom de Robomow die het beste bij de grootte van uw gazon past om uw gras te maaien met app.

De Robomow kan gras maaien met app

De Robomow robotmaaier komt als beste uit de test. En waarom zou u niet kiezen voor het gemak én voor meer vrije tijd.  Laat uw grasmaaien! De Robomow is bedienbaar door middel van de installatie van een app op uw smartphone. Bovendien is de Robomow gekwalificeerd als ‘Best in Test’.

De RS modellen Robowmow hebben 56 cm maai breedte, zijn super krachtig, voorzien van dubbele robuuste messen.
De RC modellen Robowmow hebben 28 cm maai breedte, is superieur in het maaien van de randen.
De RX modellen hebben 18 cm maai breedte, zijn compact en stil en gebruiksvriendelijk.

Conclusie: met alle drie de Robomow modellen creëert u met alle gemak een perfect uitziend gazon. En, grasmaaien met app was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!