Grijpers-of-Helping-Hands

Grijpers of Helping Hand

Een grijper of een “helping hand” kan  heel handig zijn om iets op te rapen of om iets te pakken. U hoeft dan niet te bukken en dat ontlast uw rug. Of als er iets nét te ver weg ligt hoeft u zich er niet voor uit te rekken. Kunt u niet bij de afstandsbediening van uw TV? Pak dan de grijper! Lukt het u niet om de krant van de grond te pakken, ook dan is een grijper dé uitkomst!


Welke soorten grijpers of helping hands zijn er?

Grijpers zijn er in vele ontwerpen, maten en soorten.  Er zijn helping hands die opvouwbaar zijn. dat is handig als u op reis gaat dan is de grijper makkelijk mee te nemen. Er zijn zelfs precisie grijpers met draaiende klem. Hiermee kan men zelfs een pot of een blik uit een kastje pakken. Natuurlijk moet men daar wel wat handigheid in krijgen. Er zijn ook grijpers die u uit kan schuiven.

Grijpers en helping hands

Bestel hier uw helping hand

Via Seniorenwebsite.nl kunt u heel makkelijk deze grijper of helping hand bestellen en thuis laten bezorgen. U wordt door gelinkt naar de website van Zorghukpmiddelkopen.nl Dit door te klikken op de oranje knop. Daar kunt u een grijper of helping hand  uitzoeken, bestellen, in de winkelwagen doen, inloggen als u er een account heeft, of bestellen als een gast. Daarna rekent u af en wordt de bestelling naar u verzonden.

Bij het aanschaffen van een nieuw product, zoals een grijper, kijk ik altijd naar de reviews op de website. Dat is een beoordeling van klanten die de grijper al hebben aangeschaft. Zij weten hoe die werkt en schrijven deze bevinding op. Ook geven zij er een cijfer voor in de vorm van het aantal vermelde sterren. Daar kan een conclusie uit worden getrokken dat mij helpt met het maken van een keuze.