Zelf-Anti-Griepdrank-maken!

Natuurlijke Anti Griep

Maak zelf uw natuurlijke Anti Griep drank!


Op een natuurlijke manier de griep bestrijden heeft mijn voorkeur.  En aangezien november een van dé griep maanden is  plaats ik dit bericht NU! Het anti griep recept van dit drankje is een  ideale manier om een opkomend griepje, een startende verkoudheid of aankomende keelpijn te voorkomen of te verkorten.

Het drankje is eenvoudig klaar te maken, doeltreffend, gezond en lekker. Mijn echtgenoot kreeg al een oproep voor de griepprik maar is er erg huiverig voor, want werkt die prik wel? Vorig jaar in ieder geval niet. Hij heeft zich vier maanden lamlendig en “grieperig” gevoeld. Daarom gooien we nu alles in de strijd om de  weerstand te verhogen.

Benodigde ingrediënten voor de Anti Griep drank:

  • 3 schoon geboende biologische citroenen. (biologisch is in ieder geval schoner dan bespoten fruit) en snijdt er dunne plakjes van.
  • Een potje rauwe biologische honing, neem het liefst honing waaraan geen suiker is toegevoegd.
  • 5 cm verse gember, schil deze en snij in plakjes.
  • Snufje kaneel.

Bereidingswijze:

Doe bovenstaande ingrediënten in een  glazen potje en zet deze in de koelkast. Er ontstaat een karamel-achtige siroop. Zet thee en doe er een theelepel zelf gemaakte anti-griep drank  in. Drink de thee zo heet als mogelijk is.

Ben je erg grieperig neem dan regelmatig tussendoor een thee lepeltje van deze natuurlijke anti-griep drank. In de koelkast is dit drankje twee a drie maanden houdbaar.
Succes!

Bron: Sapas