Moving Life ATTO Scootmobiel huren Amsterdam

Scootmobiel huren

Scootmobiel huren Amsterdam

Voor het huren van een scootmobiel in Amsterdam of tijdens uw vakantie elders in Nederland bent u hier aan een goed adres. SeniorenWebsite heeft goede connecties met het bedrijf We connect. Zij zijn een expert in het verhuren van scootmobielen in heel Nederland maar ook daarbuiten.


De scootmobiel die u gaat huren is de Moving Life ATTO opvouwbare scootmobiel. Een geoefende gebruiker kan de ATTO binnen 10 seconden inklappen van compact naar fullsize en terug. Het is belangrijk dat de scootmobiel makkelijk is in gebruik juist en vooral op uw vakantie.

De nieuwwaarde van deze scootmobiel is € 3450,00. Daarbij zijn er ook nog extra opties verkrijgbaar, zoals armsteunen, extra handgreep of kruksteunen.

Om de Movin Life ATTO opvouwbare scootmobiel te huren kunt u uitgaan van de schappelijke verhuurprijs van € 250,00 per week. Uw scootmobiel wordt voor deze prijs naar elk gewenst adres in Nederland gebracht en weer opgehaald. Wordt de gehuurde scootmobiel door u zelf of door iemand die u heeft ingeschakeld, opgehaald dan is de wekelijkse huurprijs € 150,00.

Bij het huren van een scootmobiel wordt ook om een borgsom van € 500,00 gevraagd. Dat is een  normale gang van zaken als  het gaat om de verhuur van waardevolle zaken. Uiteraard ontvangt u de borg weer in zijn geheel terug bij het inleveren van de scootmobiel.

Wilt u de handige opvouwbare scootmobiel niet huren maar wellicht een hele nieuwe aanschaffen kan dat ook bij SeniorenWebsite.nl. Een groot bedrag dat wel, maar kunt u het niet in één keer missen is de optie van huurkoop aanwezig.

Hulp huren scootmobiel tijdens vakantie

Vindt u het erg moeilijk om het huren van een scootmobiel zelf te regelen dan kan SeniorenWebsite.nl het geheel kosteloos voor u regelen en u hulp bieden. Uiteraard ook bij de aanschaf van de handige opvouwbare Moving Life ATTO scootmobiel kan SeniorenWebsite u helpen.

Stuur ons een berichtje en we nemen contact met u op. We helpen u graag. U kunt ook bellen naar 0610951167.