Slechte houding corrigeren met SpiderMed II Generation

Slechte houding corrigeren met SpidermedUw slechte houding corrigeren met SpiderMed II Generation en hoe het werkt. Zit en sta recht op met de SpiderMed II Generation! Veel mensen zitten of staan krom en ingezakt. Wat denkt u van gezellig TV kijken met een krom gebogen bovenrug. Het is simpelweg een kwestie van steeds jezelf corrigeren,  rechtop zitten en staan! En dat is lastig. De SpiderMed II Generation is hét hulpmiddel. Het is fijn om een reminder te krijgen van de SpiderMed II Generation. Staan we iets te ver gebogen, krom of ingezakt ontvangen we een trilsignaal.


Eenvoudig Uw Slechte Houding Corrigeren met SpiderMed II Generation

De SpiderMed II Generation is een hulpmiddel wat u verlichting kan geven bij pijn aan de bovenrug en taille. De Poolse fabrikant Med Patent heeft de SpiderMed II Generation ontworpen met een trilsignaal.

Trekt u de SpiderMed II Generation aan over uw hemd of T-Shirt en maakt deze eenvoudig op de juiste maat. Dat is belangrijk. Hij moet goed passen. Op de rug zit een klein en plat trilapparaatje wat een vibratie geeft. Door een ingezakte houding geeft de SpiderMed II Generation een tril signaal. Zo attendeerd deze u rechter op te zitten of staan. Na een poos gebruik van de SpiderMed II Generation te hebben is het rechtop zitten en staan gewenning. Zo krijgt u steeds minder klachten en loopt, of staat en zit u rechter op en krijgt u een betere lichaamshouding.

Neemt u de tijd en bekijk het filmpje van de SpiderMed II Generation om een goede indruk te krijgen van de werking van de SpiderMed II Generation.

Diverse gebruikers van de SpiderMed II Generation reageren enthousiast. Zij liepen rechter op nadat zij deze een tijdje gebruikten. Bestel eenvoudig via Seniorenwebsite en start met het corrigeren van een slechte houding met behulp van de SpiderMed II Generation.

De SpiderMed II Generation kost € 42,50 exclusief verzendkosten. Dit artikel is helaas niet meer leverbaar.