SOS Talisman Alarmpas Invulstrook_

SOS Talisman Alarmpas Invulstrook

Waarom iedereen op de hoogte zou moeten zijn van het gebruik van een SOS Talisman Alarmpas. In een geval van nood kan het zo zijn dat u of een ander slachtoffer niet in staat is te praten. Of men kan zich niet verstaanbaar maken omdat men in het buitenland is en de taal niet kent. Of men kan zich niet uiten omdat men er niet toe in staat is. U bent in een shock of bewusteloos geraakt. Wat een akelige doemscenario’s, want wie bent u, wat is uw naam en waar woont u? Het is daarom beter om goed voorbereid te zijn en bedacht te zijn op onvoorziene situaties. Niemand vindt het fijn om hulpeloos te zijn. Wees slim, neem voorzorgen en schaf een SOS Talisman met een SOS Talisman Alarmpas Invulstrook aan.


De werking van een SOS Talisman Alarmpas Invulstrook is niet zo moeilijk. Deze Alarmpas Invulstrook past in het SOS Talisman Medaillon. De Alarmpas bestaat uit zeven delen die correct en het liefst met een hard potlood moet worden ingevuld. Elke SOS Talisman Medaillon heeft een uniek nummer. Vul het unieke nummer, de persoonsgegevens, telefoonnummers, medicijngebruik, naam huisarts, eventuele allergieën, bloedgroep en belangrijke contactpersonen in. U kunt u direct en snel geholpen worden als men u vind.

Los kunt u een SOS Talisman Alarmpas Invulstrook kopen.

De Alarmpas Invulstrook is helemaal waterproof. Als deze is ingevuld met een hard potlood blijft de tekst leesbaar, zelfs bij maanden in het water! Bij aanschaf van een SOS Talisman Medaillon zit de lange strook van 32 cm erbij. Het kan soms nodig zijn om een nieuwe SOS Talisman Alarmpas Invulstrook  aan te schaffen. Als u verhuisd bijvoorbeeld of als uw medische gegevens veranderen.

SOS-Talisman Alarmpas Invulstrook

De SOS Talisman Alarmpas Invulstrook kost € 4,95. Dan ontvangt u twee Alarmpas Invulstroken. Dat is inclusief verzendkosten en administratiekosten. Wij verzenden de Alarmpas Invulstroken in een kleine, stevige enveloppe met 1 postzegel met cijfer 1 (tot 20 gram). Dat is brievenbuspost. U hoeft er niet voor thuis te blijven. Levertijd 1-3 werkdagen.

Via Seniorenwebsite.nl kunt u eenvoudig de SOS Talisman Alarmpas Invulstrook bestellen en afrekenen.

Totaal: € -

Lees ook over de SOS Talisman Hanger met Alarmpas.