SOS Talisman Hanger met Alarmpas

SOS Talisman Hanger met Alarmpas

We worden allemaal ouder en gaan er vanuit dat het allemaal heel goed blijft gaan. We moeten goed voor onszelf blijven zorgen en zelfredzaam blijven. Helaas zijn we wel eens in de omstandigheden dat het niet zo lekker gaat. Echter directe hulp, een partner, je echtgenoot, dochter, zoon, buurvrouw of hulpverlener is niet in de buurt. Dan ga je op zoek en gebeurt er iets, buiten de woning of op straat, je valt! Daar wordt je gevonden door een vreemd persoon. Omdat er dan direct gehandeld moet worden is het handig en slim om een SOS Talisman hanger met alarmpas te dragen. Uw hulpverlener kan direct op de alarmpas zien wie u bent, waar u woont en welke hulp er ingeschakeld moet worden of welke medicatie u nodig heeft.


Draag de SOS Talisman als ketting of armband, zelfs als broche is deze verkrijgbaar. Ik zelf hou van sieraden en deze SOS Talisman met hanger misstaat absoluut niet. Ook voor heren is het een slimme zelfzorg oplossing. De SOS Talisman Hanger met Alarmpas is er in leuke uitvoeringen met Sterrenbeelden bijvoorbeeld. U kunt kiezen uit diverse materialen zoals RVS, titanium, verchroomd, verguld en zilver.

Hoe werkt de SOS Talisman Hanger met Alarmpas

De SOS Talisman hanger bestaat uit een waterbestendig medaillon ( Zwitsers) waarin een lang opvouwbaar invulstrookje zit. De medaillon zelf is bestand tegen hitte en water en van Zwitserse makelij. De alarmpas, het strookje, dient te worden ingevuld met een heel hard potlood of typemachine. Anno 2018 werken we niet meer met een typemachine maar het gaat erom dat de ingevulde gegevens goed leesbaar blijven. Ook na langere tijd onder water bijvoorbeeld. U kunt de SOS Talisman altijd bij u dragen. U hoeft hiervoor echt geen senior te zijn want zelfs voor kinderen is het handig. Maar het werkt echt als u er een heeft. Wist u dat veel hulpverleners er allert op zijn dat  de SOS Talisman wordt gedragen? Als eerste zijn zij ernaar op zoek.

SOS Talisman bekend bij Politie, ANWB en andere hulpverleners

De politie , ANWB Wegenwacht, EHBO of Ambulance personeel zijn er bekend mee. Veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone  of smartwatch waarin men ook al deze gegevens in zou moeten vermelden. Bij nog niet iedereen is dat het geval. Een voordelige en veilige manier is de aanschaf van een SOS Talisman voor de prijs van € 27,95 exclusief verzendkosten ad € 2,50.

SOS Talisman Hanger met Alarmpas
Zorg goed voor uzelf en ga veilig de deur uit met een SOS Talisman Hanger met Alarmpas

De SOS Talisman Hanger met Alarmpas verzenden wij in een kleine, stevige  luchtkussen enveloppe met 1 postzegel met cijfer 2 (tot 50 gram). Dat is brievenbuspost. U hoeft er niet voor thuis te blijven.

Via Seniorenwebsite.nl kunt u eenvoudig de RVS SOS Talisman Hanger met Alarmpas bestellen en afrekenen. Levertijd 1-3 werkdagen.

Totaal: € -