SOS-Talisman Nylon Bandje

SOS Talisman Kan Uw Redding Zijn

Een SOS Talisman kan uw redding zijn! En de SOS Talisman is op diverse manieren draagbaar. Welke SOS Talisman heeft uw voorkeur en gaat u zelf dragen? Zorg goed voor u zelf en wees voorbereid. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn en veel moeite te kosten. U kunt een SOS Talisman dragen als sieraad of als sleutelhanger aan uw handtas of aan de broekriem. Een idee voor de heren onder ons misschien? Er is één voorwaarde: U draagt de SOS Talisman ALTIJD bij u! Er is keuze uit diverse modellen en leuke uitvoeringen. De SOS Talisman kan geleverd worden in RVS, Doublé, Chroom en Titanium uitvoeringen.


In de RVS en Doublé uitvoeringen zijn meerdere opties beschikbaar. U kunt de SOS Talisman als Hanger aan een ketting dragen. Of om een horlogebandje. Er zijn 12 mm en 18 mm brede nylon horlogebandjes leverbaar. Sommigen schuiven de SOS Talisman bij aan het bestaande horlogebandje. Mits dat past is het een hele goede optie naar mijn idee. U heeft hem altijd bij u. In de uitvoeringen RVS en Doublé zijn ook iets chiquere armbanden leverbaar. Voor heren met een brede schakelarmband. De Dames versie schakelarmband is smaller.

SOS Talisman RVS Dames Armband

SOS Talisman Met Uw Sterrenbeeld

Om uw SOS Talisman een persoonlijke touch te geven kunt u er voor kiezen om een SOS Talisman met uw Sterrenbeeld aan te schaffen. In de vorm van een hanger, armband, of sleutelhanger. Verstandig en leuk. U hoeft niet bang te zijn om hulpeloos te geraken als u in een noodlottige situatie beland. Uiteraard wel aandachtig de SOS Talisman Alarmpas invullen of laten invullen.

SOS Talisman Sterrenbeelden

De SOS Talisman met Alarmpas verzenden wij in een kleine, stevige luchtkussen enveloppe met 1 postzegel met cijfer 2 (tot 50 gram). Dat is brievenbuspost. U hoeft er niet voor thuis te blijven.

Via Seniorenwebsite.nl kunt u eenvoudig de RVS SOS Talisman bestellen en afrekenen. Wij rekenen € 2,50 administratie- en verzendkosten. Levertijd 1-3 werkdagen. Onderstaande getoonde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Totaal: € -