SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband

SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband

Heeft u op Seniorenwebsite.nl al iets gelezen over de SOS Talisman Hanger met Alarmpas? De SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband heeft hetzelfde principe. Deze uitvoering draagt men om de pols en heeft wellicht uw voorkeur boven de ketting met hanger. Een armband om de pols heeft ook wel iets. De SOS Talisman Dames Armband is leverbaar in diverse uitvoeringen. Er is ook een uitvoering speciaal voor heren.


SOS-Talisman-International Certificate
SOS Talisman Certificate

Het medaillon van de SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband is vervaardigd in Zwitserland, hét land van de horlogemakers. Het is water werend en kan tegen hitte. De Alarmpas die erin opgevouwen zit is een strookje van ca 32 centimeter lang. Hierop vult u alle gegevens is die voor u erg belangrijk zijn. Uw nationaliteit, naam en voornaam, uw geboortedatum en uw telefoonnummer. Maar ook uw adres en medicatie bijvoorbeeld. En wat denkt u van een de naam of telefoonnummer van een contact persoon. Dat zijn best belangrijke gegevens.

Een SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband kan u redden!

Stel dat u niet in staat bent om te praten of u komt simpelweg niet op uw adres of telefoonnummer dan heeft u het altijd bij u als u de SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband om heeft. Dát is natuurlijk wel een voorwaarde! Een SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband kan u redding zijn in een noodsituatie. Draag dit belangrijke sieraad altijd: als u gaat sporten, bij het fietsen, op de motor, bij het zeilen, als u gaat zwemmen enz. Ook bij uw werk, of op vakantie in Nederland of in de bergen. De Alarmpas van de SOS Talisman RVS Dames Armband is voorgedrukt in zes verschillende talen. Mocht u hulp nodig hebben kunt u ervan op aan dat ze u kunnen helpen. De alarmdiensten, Politie, ANWB zijn op de hoogte van het bestaan van de SOS Talisman.

SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband verzenden wij in een kleine, stevige  luchtkussen enveloppe met 1 postzegel met cijfer 2 (tot 50 gram). De verzendkosten zijn
€ 2,50. Het is brievenbuspost. U hoeft er niet voor thuis te blijven.

Via Seniorenwebsite.nl kunt u eenvoudig de RVS SOS Talisman Smalle RVS Dames Armband bestellen en afrekenen. Levertijd 1-3 werkdagen.

Totaal: € -