Slimme Zelfzorg

Veiligheid in huis

In huis gaat veiligheid vóór alles!

In de webshop van Seniorenwebsite vindt u handige producten.  Voor de veiligheid in huis. Deze producten kunnen helpen het leven iets makkelijker, veiliger én comfortabeler te maken. Iedereen wil graag lang en zelfstandig in het eigen huis blijven wonen. Het is fijner in de douche met een stevige handgreep of een krukje. Een veiligheid greep bij de toilet is erg handig en help u met opstaan. Mijn 78 jarige moeder heeft er veel plezier van! Speciaal voor de Badkamer hebben we ook een selectie gemaakt. Ik stuur u graag door naar een fantastische online winkel. Er is veel  keuze, zij  leveren snel. Betalen kunt u achteraf. Ze hebben een hele goede klantenservice.


We hebben het nu over een mooi kleed of tapijt bij u in de huiskamer. Het glijdt steeds weg of krult op. Dat kan erg lastig én gevaarlijk zijn en men kan er over struikelen. De meeste ongelukken gebeuren nog altijd  in en om het huis.

Veiligheid in huis met een antislip ondertapijt

Voor de veiligheid is het noodzakelijk om een antislip mat onder uw mooie kleed te gebruiken. Juist voor de veiligheid in huis. Onlangs nog kocht ik zelf een nieuw kleed. De medewerker van de winkel gaf mij goed advies. Zonder hem had ik het ondertapijt echt niet aangeschaft. Hij attendeerde mij op het struikel gevaar. En nu hebben we er echt veel plezier van. Het kleed komt niet van zijn plaats en ligt stevig op de plavuizenvloer.

De anti slipmat past onder ieder kleed. Men kan het eenvoudig zelf op maat knippen. Slechts twee centimeter kleiner dan het sierkleed en niemand ziet het. Het antislip ondertapijt is zelfs wasbaar. Het weegt niet veel en is makkelijk te plaatsen.

Vanwege het feit dat we steeds ouder ouder worden en langer thuis blijven wonen is veiligheid in huis echt belangrijk. We gaan minder zien en worden ietwat strammer. Goed voor veiligheid in huis zorgen is niet moeilijk.

Is het antislip ondertapijt veel te groot? gebruik het overige stuk voor het kleedje in uw toilet of badkamer.

Antislip Ondertapijt voor veiligheid in Huis

Bestel hier het antislip ondertapijt