Wandelstokken gebruiken

Als men moeite krijgt met wandelen of als men wat wiebelig ter been is dan kan men wandelstokken te gebruiken. Er zijn zelfs wandelstokken die voorzien zijn van een zitje. Best handig want dan kan men er even bij gaan zitten om gezellig een praatje te maken. Wandelstokken zijn verkrijgbaar in vele soorten modellen en maten. Er zijn veel verschillende merken, zoals de wandelstokken van de merken Clever Cane, Leki of Black Diamond.


Telescopisch en inklapbare wandelstokken

Bijna alle wandelstokken zijn telescopisch. Dat betekent dat men ze in- en uit kan schuiven. Heel belangrijk natuurlijk want niet iedereen is even lang. En een wandelstok moet op de juiste lengte kunnen worden afgesteld anders krijgt men klachten van schouders of rug. Veel wandelstokken kan men inklappen en dat is handig als men ze mee wil nemen in een tas of tijdens het reizen.

Er zijn ook wandelstokken die voorzien zijn van een Led-lampje.Zelfs met alarm en  stabiliserende doppen. Deze bieden nog meer stevigheid en grip tijdens het lopen.

Profiteer nu van de aanbieding van de Clever Cane wandelstokken en bestel ze via Seniorenwebsite.nl.

Clever Cane Wandelstok

 

Bestel hier uw wandelstokken

Via Seniorenwebsite.nl kunt u heel makkelijk wandelstokken bestellen en thuis laten bezorgen. U wordt doorgelinkt naar de website van Bol.com. Dit door te klikken op de oranje knop. Daar kunt u uw wandelstok uitzoeken, bestellen, in de winkelwagen doen, inloggen als u er een account heeft, of bestellen als een gast.

Daarna rekent u af en wordt de bestelling naar u verzonden en door Bol.com afgehandeld.