Weegschaal met app kopen

Weegschaal met app kopen

Een weegschaal met app kopen is erg handig om jezelf thuis te wegen en inzicht te krijgen. Vroeger wist men alleen wat het gewicht was aan kilo’s. En woog men vaak bij de huisarts. Tegenwoordig wordt jezelf wegen steeds leuker en interessanter. Door een weegschaal met app te kopen krijgen we steeds meer informatie over- en inzicht in ons eigen lichaam. Ik vindt dat leuk! Ook gedetailleerdere info, ja een complete lichaamsanalyse kun je zelf maken! En op elk gewenst moment. Het handige is ook dat we nu tot in detail kunnen ontdekken hoe ons lichaam reageert.


Door middel van een handige app op onze smartphone kunnen we een dagelijks meet-of weegoverzicht maken. Hoe dat werkt? Het werkt met bluetooth technologie en Bio Elektrische Impedantie Analyse (op de weegschaal). Onze smartphone en weegschaal communiceren middels de app met elkaar. Zodat de gegevens via de smartphone kunnen worden uitgelezen.

Waarom een weegschaal met app kopen?

Gezondheid is een kostbaar goed en niet alleen uw gewicht is daarom belangrijk maar ook uw lichaamsvet bijvoorbeeld. Of de vochtbalans. En de spiermassa, dat is ook wel een interessant item om te weten. Maar deze weegschaal is zeer uitgebreid en biedt veel opties. Het is mogelijk om de instellingen geheel naar uw persoon in te stellen met deze weegschaal met app. Het beste tijdstip om te wegen is de ochtend op een vaste tijd. Voor of na het eten maakt niet zo veel uit. Deze weegschaal met app weegt o.a. gewicht, lichaamsvet, uw spiermassa, BMI, Botmassa en vetpercentage.

Wij hebben een huishouden van twee personen. Het is erg handig om alle personen met één weegschaal te kunnen wegen natuurlijk. Deze weegschaal met app is geschikt voor het invoeren van tien personen. Ook handig als er eens een logé is die zich wil (laten) wegen. De weegschaal schakelt na gebruik na 10 seconden automatisch uit.

Via Seniorenwebsite.nl kunt u deze weegschaal met app kopen! Wij wensen u er veel weegplezier mee.

Weegschaal met App Kopen.